Irodalmi körutazás a kávé körül Nyáry Krisztiánnal
4,500 Ft – 19,500 Ft
Február 13-án megidézzük és modern köntösbe bújtatjuk a századelő kávéházi kultúráját!
Hogy Krúdy, Karinthy vagy Csoóri Sándor hogyan és hol itta kedvenc feketéjét, arról Szegő János kérdezi Nyáry Krisztián írót, irodalomtörténészt legújabb kötete, az Itt kávéztak ők – Írók, művészek és kávéházaik című kötete kapcsán.
A csipet nosztalgiával fűszerezett kulturális dzsembori persze úgy az igazi, ha ízekben is teljes! Az esemény apropóján cukrász csapatunk extra összetevőket – például a Himalája érintetlen nepáli hegyvidékén termő timut borsot – is felvonultató süteménysorral készül, ami mellé speciality kávékülönlegességeket párosítunk. Így egyúttal egy izgalmas kávé cuppingban, azaz kávékóstolóban is részetek lehet! Savas, édes, testes? Igyatok kávét úgy, ahogy a reggeli rohanásban ritkán van idő.
Desszertsor:
- Mogyorókrémes piskóta, karamellás étcsoki ganache-sal, kakaóbabbal és extra mogyoróval
- Roppanós pekándió és krémes pekánpraliné találkozása a birsgéllel, egy tarte-on belül
- Pisztáciás, málnás mini desszert
- Yuzus, mandarinos, timut borssal bolondított desszert
- Choux, barna vajas ganache-sal és meggyel töltve
Kávésor:
- Casino Mocca Etiop espresso
- Casino Mocca Columbia cortado
- Casino Mocca Kenya batch brew
- Házi kombucha – wulong tea, mandarin
- Casino Mocca Panama cascara forrázat
Az esemény ára: 19.500 Ft/fő
/tartalmazza a desszert- és kávésor árát./