Így ettek ők – Magyar írók és ételeik

Így ettek ők – Magyar írók és ételeik
Békebeli borvacsora Nyáry Krisztiánnal

Február 22. 19:00

Nyáry Krisztián legújabb könyvében találkozik otthonunk két legőszintébb pontja: a kamránk és a könyvespolcunk. Az irodalomnak épp olyan ősi témája a gasztronómia, mint a szerelem. Ezt bizonyítja Krúdy kispörköltje, Kosztolányi habos süteménye vagy éppen József Attila sosem volt libasültje is. 30 író, 30 történet és kétszer annyi recept olvasható a kötetben, amelyből számos érdekességet hallhatunk az írótól élőben is február 22-én, békebeli borvacsoránkon.

Valentin Ádám és a Grand csapata az estre olyan történelmi magyar fogásokat gondolt újra, amik mellé biztosan nagy mosoly társul. Párosításként a Lees Brothers pedig ismét a natúr borok legjavát sorakoztatja fel.

Étel- és borsor

  • Egy kicsit skandináv, de mégis hazai

    Füstölt pisztráng krém, Nor/ma Grand kréker

  • Reformkoros kisujjeltartós szalonétel

    Sáfrányos fácánleves

  • Egyszerű de nagyszerű, szeretettel készülő, mama vagy szerelmünk ajándéka

    Húsos derelye - kárpátaljai kollégáink által, pelmenyi szerűen elkészítve.

  • Egri Csillagok

    Mandula, csokoládé, chili, fekete ribizli, csipkebogyó. /glutén és tejmentes

  • Borsor

    Szóló Boogie 2022
    Andi Mann Purpur Riesling 2020
    Clair Obscur Bourgogne Chardonnay 2020
    Szóló Dolce Musa 2021

  • A teljes ételsor /borsorral 18 500 Ft
  • A teljes ételsor /borsor nélkül 10 500 Ft